Miért minket válassz?

Mit kell tudnod, ha nálunk vásárolsz logót?

Ezt a szolgáltatást olyan kezdő vállalkozásoknak találtuk ki, akik még nem engedhetik meg maguknak, hogy egyedi arculatot terveztessenek, és/vagy az idő sürgeti őket, de szeretnék, ha így is lenne lehetőségük gyorsan, profi arculattal elindulni.

Logóink nem készen kapható grafikákból állnak, mint ahogy sok helyen ezzel találkozhatsz. Ha tőlünk vásárolsz egyedit veszel! Magyarországon ezeket a logókat biztosan nem fogod más vállalkozásnál megtalálni!

Gyakorlatilag végtelen számú lehetőséged van a logót megváltoztatni, hiszen bármilyen színre átszínezzük neked, hogy az legjobban illeszkedjen a blogod, vállalkozásod céljaihoz!

Emellett ha nem tetszik a betű, amit a logóhoz választottál, keresünk neked alternatívákat.

Mit kapsz a pénzedért?

A kiválasztott logót természetesen a saját vállalkozásod/blogod nevével, szlogenjével látjuk el – ezt kapod a logók mellett feltüntetett áron. A logó 500 pixel széles méretben, 300 dpi-s felbontásban, a weboldalon látható módon, .png formátumban kerül átadásra RGB és CMYK színrendszerben egyaránt.

Efelett különböző extra felhasználói formátumokat és arculati elemeket vásárolhatsz a logód mellé: a színek, betűtípus megváltoztatásával alakíthatod, kedvedre igazíthatod a logót. Minden igényedre találsz eszközt, akár egy komplett arculatot vásárolhatsz magadnak.

Csapatunk minden felmerülő kérdésedet megválaszolja, emellett szakmailag támogadja, hogy egységes, szuper arculatod legyen.

Profi grafikusok vagyunk, mindenre találunk megoldást!

Miért a sok különböző extra formátum?

Ügyfeleinkkel való munkánk látjuk, hogy minden üzleti koncepció más, minden vállalkozásnak másra lehet szüksége. Szerettünk volna egy olyan megoldást létrehozni, ahol mindenki csak a saját igényeinek megfelelő szolgáltatást vásárolja meg.

Miért jó ez? Csak azért kell fizetned, amire éppen szükséged van, minden elérhető később is. Akkor, amikor valójában felmerül rá az igény. Ez nem terheli meg a pénztárcádat egyszerre.

Szeretnénk, ha minden információ a rendelkezésedre állna, mikor a formátumok közül döntened kell – ezért indítottuk el kapcsolódó blog sorozatunkat.
Extra felhasználói formátumainkról 1. rész – A vektor
Extra felhasználói formátumainkról 2. rész – Fekete-fehér (logóvariációk)

De természetesen minden kérdésre válaszolunk, fordulj hozzánk bizalommal!

Hogy tudjátok logóitokat ilyen kedvező áron adni?

Sokan, főleg szakmai oldalról tették fel ezt a kérdést.
Megrendelésre készülő logóink, arculataink mellett ha van időnk, készítünk logókat, hogy kipróbáljunk különböző témákat, technikákat. Vagy egyszerűen mert valami kapcsán jön az inspiráció
Felszabadító úgy alkotni, hogy senki nem köti meg a kezed, nincsenek határozott elvárások.

Ez egy nyer-nyer helyzet! Örülünk, hogy ezek a “szerelemgyerekek” szerető gazdára találnak, ti pedig kedvezőbben tudtok vásárolni, mert nem kell megfizetni a hosszabb közös munka, egyeztetés idejét.

Hadd vezessem le

Mikor a logóműhelyben vásárolsz, költségeid az alábbiak szerint alakulnak és oszlanak el az időben úgy és olyan sorrednben, ahogy te azt betervezed:

Logó: 25 400 Forint

Fekete-fehér formátum: 5 715 Forint

Vízjeles formátum: 5 715 Forint

Vektoros formátum: 12 700 Forint

Összesen: 49530

De megvásárolhatod a ezeket a formátumokat csomagban is, így  ez az ár:

Logó:25400 forint

Formátum csomag: 19050

Így összesen 44450 forint

Ezzel szemben, ha megkeresel egy gyakorlott, profi grafikust, akivel együtt dolgozva vállalkozásodra, blogodra terveztetsz logót, ez az összeg 200 ezer forint körül kezdődik. 

Ha ennél olcsóbb ajánlatot kapsz, kezd el gyanakodni, hiszen egy logótervezési folyat amennyiben a grafikus tényleg beleöli a szükséges energiát 3-4 hétig eltarthat – a munkaidőt és a szakmai tudást pedig meg kell fizetni.