Rólunk

 

Mydentity – Az arculatfelelős

 

mydentityNem, nem egy grafikus! AZ ARCULATFELELŐS!

Rózsahegyi-Mayer Gabriella vagyok, Az arculatfelelős.
Gyakorlatilag egy reklámstúdióba születtem, egy igazi művész anyuka mellé.
Pályámat 20 éve marketing menedzserként kezdtem, holdingoknál és kisebb cégeknél is dolgoztam. Folyamatosan felügyelnem, irányítanom kellett a tervezést és a kivitelezéseket is, közben mindig ott motoszkált bennem, hogy ennyi erővel basszus én is csinálhatnám…

Hát most csinálom is!

Ha nem csak egy szép rajzra vágysz, hanem a cégedet, termékedet, szolgáltatásodat valóban értékesítő arculatra, akkor hajrá!

www.mydentity.hu
Kövesd Az arculatfelelőst Facebookon!

 

Morell Eszter

 

enMorell Eszter vagyok, fejlődés mániás.

Úgy gondolom, az élet nem azért van, hogy egy helyben ácsorogjunk, mikor itt a sok lehetőség, hogy új dolgokat tanuljunk, kipróbáljunk, lássunk, halljunk.

Tanultam közgazdaságtant, PR-t, újságírást. Voltam projekt manager, vezettem multinál csapatot… Ha valami megtetszik, biztosan megpróbálom megtanulni. Kivéve, ha magasra kell hozzá menni, mert tériszonyom van.

Miután sok mindent kipróbáltam, rájöttem, a kreatív munka a szívem csücske, ezért most kisebb vállalkozásoknak segítek mindenben, amire kell grafika 🙂
Ha praktikus szemléletű, kreatív, határidőket szem előtt tartó emberrel szeretnél együtt dolgozni, hívj!

www.behance.net/morelleszter
Kövesd Morellt a Facebookon!

 

The Fanatic Calligrapher

 

thefanaticcalligrapherGleichauf Boglárka vagyok, a The Fanatic Calligrapher művészeti stúdió vezetője.

Kommunikáció- és médiatudományos tanulmányaim során döbbentem rá arra, hogy minket körülvevő képek, a mindennapi életünk részét képező vizuális ingerek milyen nagy hatással vannak döntéseinkre, cselekvéseinkre. A művészet és a média kapcsolatának mély megértésével tervezem valamennyi grafikámat és arculatomat.

Munkáim során észrevettem, hogy digitális grafikák korában az emberek vágynak a hagyományosságra, a természetességre, és nem utolsó sorban az időtállóságra, ezért visszatértem két gyermekkorom óta tartó szenvedélyemhez; a kalligráfiához és a festészethez. Szinte minden arculatom papíron születik meg, akvarellfesték, tinta, ecsetek és mártogatós tollak segítségével mindazoknak, akik szeretnének egy kis művészetet csempészni a vállalkozásuk és ügyfeleik életébe.

www.thefanaticcalligrapher.com
Kövesd aThe Fanatic Calligrapher-t a Facebookon!