GYIK

Gyakori kérdések

Többször is eladjátok az egyes logókat?

  • Nem, a megvásárolt logók lekerülnek a kínálatból. Ha megtetszett valamelyik instant logó a Logóműhelytől, csapj le rá gyorsan, nehogy más megvegye előled!

A feltüntetett árak egyedi tervezésű logóra vonatkoznak?

  • Nem, a Logóműhelytől előre elkészített, igényes, gyorsan a cégedre szabható instant logók közül válogathatsz. Ha nem találsz neked megfelelő logót, érdemes időről időre visszatérned, mert folyamatosa bővítjük a kínálatunkat. Ha egyáltalán nem találsz olyan kategóriát, amiben keresnél, megköszönjük, ha felhívod a figyelmünket a szakmádra / tevékenységedre.

Tetszenek a logóitok, de nem találom az igazit. Vállaltok-e egyedi tervezést?

  • Igen, természetesen. A Logóműhely logóit sokéves tapasztalattal és rendelkező, ismert grafikusok tervezik. Többféle logótervezési konstrukciónk is van, egyedi ajánlathoz kérjük, írj nekünk! A honlapon megjelölt áron csak az itt található a kész logóink közül tudsz választani, az egyedi tervezés árai ettől eltérnek.

Elküldtem a megrendelésemet, de nem tudok fizetni. Mit tegyek?

  • Köszönjük, hogy rendeltél a Logóműhelytől! Semmi pánik, fizetni közvetlenül a választott logódat tervező grafikusnak tudsz, aki hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. A rendelési folyamat menetét teljes egészében az ÁSZF-ben olvashatod el.

A megrendelés után azonnal megkapom a logómat?

  • Nem, hiszen a Logóműhely nem egy tucatlogó-generátor, itt hús-vér, elismert grafikusok dolgoznak a logókon. A Logóműhelynél a logó vételára tartalmazza a kiválasztott logód személyre szabását, a logó eredeti tervezőgrafikusa által. A megrendelésed elküldése után a tervező a lehető leghamarabb fel fogja venni veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket. A rendelési folyamat menetét teljes egészében az ÁSZF-ben olvashatod el.

Mit kapok a pénzemért, ha megveszem az egyik logót?

  • A kiválasztott logót a saját vállalkozásod/blogod nevével, szlogenjével látjuk el. A logó 500 pixel széles méretben, 300 dpi-s felbontásban, a weboldalon látható módon, .png formátumban kerül átadásra RGB és CMYK színrendszerben egyaránt, hogy azonnal tudd használni a weboldaladon vagy a social media felületeiden. Ezen kívül vektoros formában is megkapod a logót, amire a később – általában speciális felhasználáshoz – szükséged lehet.

Lehet-e módosítani a logó színét?

Lehet-e módosítani a logó betűtípusait?

  • Igen, ehhez tedd a kosaradba a logó mellé a „Betű csere a logón” feliratú elemet is, az színcsere-betűcsere opciók közül. Vagy ha később gondolod meg magad a betűtípusokkal kapcsolatban, keress minket bátran utólag is!